Köpa på auktion

Att delta i auktioner är både enkelt och underhållande! Auktioner erbjuder en chans att upptäcka och buda på unika föremål. Så snart auktionskatalogen har blivit tillgänglig, kan du registrera dina bud. Läs mer i vår köpguide.

Första steget är att utforska det varierade utbudet, hitta dina personliga favoriter och spara dem i din minneslista. Alternativt kan du omedelbart lägga ett bud genom att registrera dig. Innan du kan lägga bud, behöver du logga in eller skapa ett kundnummer.

När du lägger ett bud väljer du alltid ett maximalt bud. Om en annan budgivare utmanar dig och lägger bud på samma föremål, kommer systemet automatiskt att öka ditt bud i minsta möjliga steg tills ditt maximala bud uppnås. Varje föremål har ett angivet utropspris, som baseras på vår bedömning av föremålets värde. Utropspriset fungerar som en vägledning och kan överskridas eller underskridas under själva auktionen.

Du kan följa budgivningen fram till auktionens slut. Om du vill hålla dig uppdaterad om budgivningen kan du ställa in notifieringar på din profil. När auktionen avslutas och du är den högsta budgivaren, kommer du enkelt att kunna betala fakturan via "Mitt konto". Hos Rekomo Auctions betalar du endast en liten slagavgift på 125:- ink moms som tillkommer på det vinnande budet. (på specialauktioner kan köparprovision ersätta slagavgift, se villkor på resp auktion) Du hittar även mer detaljerade uppgifter om avgifter i våra köpvillkor.

När du betalat fakturan kan du hämta ditt köpta objekt på angiven plats. Kontakta oss på mail auctions@rekomo.se och boka en tid för upphämtning. På de flesta objekt erbjuder vi olika transportalternativ. Vissa föremål har specifika transportpriser angivna, dessa priser avser då frakten mellan våra utlämningsställen. Vill ni ha leverans hela vägen hem kan frakten bli högre än angivet. Om fraktpris inte är angivet måste objektet hämtas på angiven plats.

När du har beställt transporten och betalat transportfakturan på din profil, kommer vi att skicka ditt köp inom en vecka. Alla leveranser är spårbara, och du har möjlighet att välja försäkring om så önskas.

Vi hoppas att vi har gett dig en tydlig överblick över hur smidigt det är att handla på Rekomo Auctions. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Du når oss enklast på auctions@rekomo.se.

Vi ser fram emot att assistera dig!

Kontakt

Rekomo Auctions

Box 24148

400 22 Göteborg

auctions@rekomo.se

Följ oss

© Software Copyright 2024 Skeleton. All rights reserved.