47 Soffbord Arper Dizzie

331a_med.jpeg
  • 331a_sm.jpeg
  • 331b_sm.jpeg
  • 331c_sm.jpeg
  • 331d_sm.jpeg

Detta robusta ovala bord är en utmärkt möbel för användning som cafébord eller soffbord. Bordet är från italienska Arper och är formgivet av den välkända designstudion Lievore Altherr Molina. Modellen heter Dizzie.

Bordet har en distinkt oval form både på skivan och foten. Bordsskivan är tillverkad av vitlaminerad MDF och har en fasad kant. Pelarfoten och underredet är konstruerade i svartlackerat stål.

Mindre skador skador i laminatet.

  • Skick:Ok begagnat skick
  • Storlek:Höjd 50cm, Diameter: 51x47cm

 

  

 

  
Värdering2 000 SEK
Slagavgift (inkl. moms)100 SEK
Fraktavgift (från)300 SEK
*Följerätt tillkommer

arper (1989-)
Italy

I kategori Varumärken
arper   (1989-)
Arper är en italiensk tillverkare av möbler och inredningslösningar som grundades år 1989. Företaget har sitt huvudkontor i Monastier di Treviso, Italien, och har blivit känt för sitt engagemang för modern design och kreativa lösningar för olika inomhusmiljöer. Arpers produktsortiment inkluderar stolar, soffor, bord, belysning och andra möbel- och inredningsprodukter. Företaget har samarbetat med många framstående formgivare och arkitekter för att skapa unika och funktionella produkter. En av Arpers mest kända möbelkollektioner är "Catifa," en serie stolar som kännetecknas av sina rena linjer och mångsidighet. Catifa-stolen har blivit en ikon inom möbeldesign och används ofta i olika sammanhang, från kontor till restauranger och hemmiljöer.

Lievore Altherr Molina
Spain

I kategori Formgivare
Lievore Altherr Molina
Lievore Altherr Molina är en designgrupp bestående av de tre formgivarna Alberto Lievore, Jeannette Altherr, och Manel Molina. Denna multidisciplinära designteam grundades på 1990-talet i Barcelona, Spanien, och har sedan dess skapat många framstående möbler och inredningslösningar. Deras designapproach präglas av en kombination av funktionell precision, estetisk känsla och en förståelse för material och tillverkningsprocesser. Lievore Altherr Molina har samarbetat med flera kända möbelproducenter runt om i världen och deras arbete sträcker sig över olika områden, inklusive möbler, belysning och inomhusutformning.
Kontakt

Rekomo Auctions

Box 24148

400 22 Göteborg

auctions@rekomo.se

Följ oss

© Software Copyright 2024 Skeleton. All rights reserved.