170 2st Stolar Offecct Palma Meeting Wood

343a_med.jpeg
  • 343a_sm.jpeg
  • 343b_sm.jpeg
  • 343c_sm.jpeg
  • 343d_sm.jpeg
  • 343e_sm.jpeg
  • 343f_sm.jpeg

2st stolar från Offecct. Modellen heter Palma Meeting Wood och är designad av Khodi Feiz. Inspirationen till stolen är en kupad handflata som symboliskt vaggar kroppen som sitter i den.

Stolarna är klädda i ett mörkblått tyg med ben i ask.

Tyvärr har tyget släppt lite från ramen precis under armstöden men är knappt märkbart.

  • Skick:OK begagnat skick
  • Storlek:Höjd 810 mm, Sitthöjd 450 mm, Bredd 610 mm, Djup 590 mm

 

  

 

  
Värdering4 000 SEK
Slagavgift (inkl. moms)100 SEK
Fraktavgift (från)800 SEK

Offecct
Sverige

I kategori Varumärken
Offecct
Offecct är ett svenskt designföretag som specialiserar sig på moderna möbler för kontor, offentliga miljöer och hem. Grundat 1990 har Offecct blivit känt för sitt fokus på hållbarhet, innovativt designarbete och samarbeten med internationellt erkända formgivare. En av Offeccts mest kända möbler är "Ezy", skapad av den prisbelönta designern Christophe Pillet. Ezy är en stilren och ergonomisk fåtölj som kombinerar komfort med en modern estetik. Med sin rena formgivning och mångsidighet har Ezy blivit en populär möbelval för kontorsmiljöer och offentliga platser runt om i världen.

Khodi Feiz (1963-)
Iran

I kategori Formgivare
Khodi Feiz är en välrenommerad designer och entreprenör inom industridesign. Han är känd för sitt arbete inom möbeldesign, belysning och produktdesign. Feiz har etablerat sitt eget designföretag, Feiz Design Studio, som har samarbetat med en rad internationella varumärken och företag för att skapa innovativa och funktionella designlösningar. Hans designstil kännetecknas ofta av enkelhet, elegans och ergonomi, och han har mottagit flera utmärkelser och priser för sitt arbete. Khodi Feiz fortsätter att vara en inflytelserik röst inom designvärlden och fortsätter att skapa banbrytande och inspirerande designkoncept.
Kontakt

Rekomo Auctions

Box 24148

400 22 Göteborg

auctions@rekomo.se

Följ oss

© Software Copyright 2024 Skeleton. All rights reserved.