299 2st Stolar Lammults Comet Sports

340a_med.jpeg
  • 340a_sm.jpeg
  • 340b_sm.jpeg
  • 340c_sm.jpeg
  • 340d_sm.jpeg
  • 340e_sm.jpeg
  • 340f_sm.jpeg
  • 340g_sm.jpeg

2st schyssta stolar från Lammhults. Modellen heter Comet Sport och är formgiven av Gunilla Allard. En bekväm stol med mjuka linjer och inbjudande formspråk. Blått tyg. Ben i ask.

Vanligt slitage. Ett fåtal märken på benen. Några små repor.

  • Skick:Bra begagnat skick
  • Storlek:Höjd: 770 mm bredd: 470 mm djup: 580 mm sitthöjd: 455 mm

 

  

 

  
Värdering4 000 SEK
Slagavgift (inkl. moms)100 SEK
Fraktavgift (från)500 SEK

Lammhults (1940-)
Sverige

I kategori Varumärken
Lammhults   (1940-)
Lammhults är ett svenskt möbelföretag med rötter som sträcker sig tillbaka till 1940-talet. Företaget grundades i Lammhult, Småland, och har sedan dess blivit känt för sin högkvalitativa och moderna möbeldesign. Lammhults har samarbetat med en mängd olika formgivare för att skapa innovativa och funktionella möbler för både hem- och offentlig miljö. Företagets sortiment omfattar bland annat stolar, bord, soffor och förvaringslösningar. Lammhults produkter kännetecknas ofta av en skandinavisk enkelhet och ren linjering. Företaget strävar efter att kombinera design, funktion och hållbarhet i sina produkter. En av deras välkända möbler är fåtöljen C70, skapad av formgivaren Gunilla Allard. C70 är en stilren fåtölj som utmärks av sin moderna design och komfort, och den har blivit en populär del av Lammhults sortiment.

Gunilla Allard
Sverige

I kategori Formgivare
Gunilla Allard är en framstående svensk möbeldesigner känd för sin distinkta och moderna designstil. Hon föddes 1957 och utbildade sig på Konstfack i Stockholm. Allard är känd för att skapa möbler och inredningsdesign som kombinerar stilrenhet med funktionalitet och ergonomi. Hon har samarbetat med flera kända svenska och internationella möbeltillverkare, inklusive Lammhults, LaPalma, och Gärsnäs, där hon har designat allt från stolar och soffor till bord och belysning. Många av hennes verk kännetecknas av rena linjer, balanserade proportioner och användning av högkvalitativa material. Allard har fått internationell uppmärksamhet och flera utmärkelser för sitt arbete, och hennes design har blivit väl mottagen både av kritiker och allmänhet. Hennes bidrag till den moderna möbeldesignen har gjort henne till en betydande figur inom branschen och hennes verk återspeglar en djup förståelse för form, funktion och estetik.
Kontakt

Rekomo Auctions

Box 24148

400 22 Göteborg

auctions@rekomo.se

Följ oss

© Software Copyright 2024 Skeleton. All rights reserved.